Авторський тур Закарпатські насолоди + долина крокусів
Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями.
Увага! Дати проведення туру є орієнтовні і можуть бути уточнені, враховуючи погодні умови і період цвітіння крокусів.
Наші тури проводяться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19):
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд долини крокусів, музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).
Ужок
Відомий в минулому бальнеологічний курорт, розташований на межі трьох країн біля мальовничого карпатського перевалу, зараз відомий на весь світ шедевром бойківської сакральної архітектури – церквою св. Михайла (1745), котра є одною із найвизначніших дерев’яних храмів України та занесена в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Барвінок
Неподалік Ужгорода в оточенні Карпат із самого серця землі піднімаються термальні води і приносять здоров’я та радість для гостей відпочинкового комплексу “Золота гора”. На Вас чекають сучасні термальні басейни із температурами вод 29 та 39 градусів на відкритому просторі. Вода є надзвичайно корисна і за своїм складом схожа за термальні води найкращих курортів Франції, Німеччини та Чехії.
Середнє
Містечко відоме руїнами замку Добо (ХVІ ст.) і є найстарішим та найбільшим центром виноробства в Закарпатті, тутешні вина мають чудовий букет і смак завдяки багатьом мінералам місцевого вулканічного ґрунту. Вони витримуються в унікальних винних підвалах (XVI ст.), що мають ідеальні природні умови для витримки вин. Колись середнянські вина подавали на столи європейських монархів, вони обов’язково сподобаються і Вам.
Виноградів
Неподалік виноградівської Чорної гори розташована ферма “Карпатський буйвіл”, на якій місцеві ентузіасти намагаються врятувати найпівнічнішу популяцію буйволів у світі. Зараз на фермі є понад 30 карпатських буйволів за якими можна спостерігати, а також скуштувати й купити різні сорти буйволячого та овечого сиру.
Синевирський перевал
Один із наймальовничіших перевалів українських Карпат, має висоту 793 метрів і з нього відкриваються чудові панорами довколишніх гірських хребтів.
Колочава
Одне з найгарніших сіл Закарпаття, в якому розташовано 10 музеїв, 20 пам’ятників, 50 визначних історичних місць, найвідоміші з яких: музей народної архітектури та побуту “Старе село”, музей залізничної справи “Колочавська вузькоколійка” та музей “Колочавський бокораш”. Всіх гостей ласкаво запрошуємо в корчму “Трембіта”, де можна почастуватися і побачити сценки із життя горян.
Долина крокусів
Справжня родзинка Колочави, яка щовесни привертає увагу тисяч туристів. Територія музею «Старого села» буквально потопає в морі фіолетових квітів. Для всіх шанувальників весняних первоцвітів, насиченого фіолетового кольору, ніжного аромату, мальовничих карпатських схилів ця долина може стати справжньою туристичною Меккою, куди хочеться повертатися знову і знову!
Сойми
Мальовниче карпатське село славиться своїм унікальним джерелом мінеральної води “Соймівська”, яка має найбільший вміст кальцію серед усіх мінеральних вод України та не має аналогів у світі.
Затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань. Варіанти садиб і житла представлені на фото вище.
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
Вартість – 195 грн/особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 95 грн/особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 60 грн/особа.
Обід у 2-й день – відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 110 грн/ос.
Вартість – 995 грн
Знижки для дітей:
У вартість ВХОДИТЬ:
У вартість НЕ ВХОДИТЬ і додатково оплачуються:
Вартість вхідних квитків:
Умови бронювання, оплати та анулювання туру
Бронювання. За умови підтвердження наявності вільних місць здійснюється бронювання, яке передбачає попереднє включення до списку групи.
Порядок оплати:
Порядок анулювання замовлення:
Автобусний трансфер з/у Львів.
Місце виїзду / повернення автобуса: Головний залізничний вокзал, платна стоянка для автомобільного транспорту (м. Львів, пл. Двірцева, 1).