Опис Авторський тур Закарпатські насолоди
Про Тур
Панорами Карпат, дегустації їжі, вин і сирів, термальні води, забава в унікальному селі з десятьма музеями
Програма
1 день. Дегустації та релакс
Виїзд зі Львова (08:00) - Ужок (огляд церкви) - Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з Гудаками) - Барвінок (купання в термальному басейні) - Середнє (дегустація вин) - Берегівський р-н (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
2 день. Дегустації та музеї
Сніданок і виїзд (08:00) - Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) - Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) - Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) - Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) - Львів (повернення о 23:30).
Екскурсії
Ужок
Відомий в минулому бальнеологічний курорт, розташований на кордоні трьох країн у живописному карпатському перевалі, зараз всесвітньо відомий шедевром бойківської сакральної архітектури - церквою Св. Михайла (1745 р), яка є одним з найбільш значних дерев'яних храмів України і внесена до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Барвінок
Недалеко від Ужгорода в оточенні Карпат з самого серця землі підіймаються термальні води і приносять здоров'я і радість гостям комплексу для відпочинку «Золота гора». Вас чекають сучасні термальні басейни з температурою води 29 і 39 градусів на відкритому просторі. Вода надзвичайно корисна і за своїм складом подібна термальним водам кращих курортів Франції, Німеччини та Чехії.
Середнє
Городок відомий руїнами замку Добо (XVI ст.) І є найстарішим і найбільшим центром виноробства на Закарпатті, місцеві вина мають прекрасний букет і смак завдяки численним мінералам місцевого вулканічного ґрунту. Вони витримуються в унікальних винних підвалах (XVI ст.), Що мають ідеальні природні умови для витримки вин. Колись Середнянські вина подавали на столи європейських монархів, вони обов'язково сподобаються і Вам.
Виноградів
Недалеко від виноградівської Чорної гори розташована ферма «Карпатський буйвіл», де місцеві ентузіасти намагаються врятувати саму північну популяцію буйволів у світі. Зараз на фермі живуть понад 30 карпатських буйволів, за якими можна спостерігати, а також покуштувати і придбати різні сорти буйволиного і овечого сиру.
Синевирський перевал
Один з наймальовничіших перевалів українських Карпат, має висоту 793 метрів і з нього відкриваються чудові панорами навколишніх гірських хребтів.
Колочава
Одне з найкрасивіших сіл Закарпаття, де розташовані 10 музеїв, 20 пам'ятників, 50 видатних історичних місць, найвідоміші з яких: музей народної архітектури та побуту «Старе село», музей залізничної справи «Колочавська Вузькоколійка» і музей «Колочавський бокораш». Запрошуємо всіх гостей в корчму, де можна пригоститися і побачити сценки з життя горян.
Сойми
Мальовниче карпатське село славиться своїм унікальним джерелом мінеральної води «Соймівська», що має найбільший вміст кальцію серед усіх мінеральних вод України і яка не має аналогів у світі.
Проживання
У садибах сільського туризму Берегівського району зі зручностями, номери: 2-3-місні. Фото різних варіантів представлені вище.
Харчування
1 день:
- Сніданок - можна поснідати вдома або взяти з собою бутерброди, щоб перекусити під час стоянок.
- Обід - відбудеться в корчмі «Підкова» м.Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час якого Ви насолодитеся найцікавішими карпатськими стравами. Пропоноване меню (вартість 195 грн / люд):
- шовдарь (копчений свинячий окіст),
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазка),
- пікниці (домашня ковбаса),
- квашенина (парадічкі (помідори), огірочки, гливи, капуста),
- заправлена пасоля (суп з квасолі, заправлений сметаною),
- банош, страпачки з грибною омачкой (картопляні галушки з підливою),
- печені на вогні Кромплі (печена картопля)
- товчена пасоля (квасоля з засмажкою)
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса з начинкою),
- палачинка з лекваром (млинець з повидлом),
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
- Вечеря - в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 100 грн / люд.
2 день:
- Сніданок - в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава / чай. Вартість - 60 грн / люд.
- Обід – відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 110 грн/ос.
Безпека
Протокол проведення подорожей з урахуванням обмежень в зв'язку з коронавірусом (COVID-19):
- цей тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ;
- просимо всіх подорожуючих мати з собою засоби індивідуального захисту (маску і антисептик);
- при посадці в транспортний засіб вимірюється температура тіла;
- транспортні засоби проходять вологе прибирання миючими та дезінфікуючими засобами перед кожним рейсом;
- під час огляду туристичних об'єктів рекомендуємо дотримуватися безпечної дистанції по відношенню до інших людей;
- в разі посилення карантинних заходів, цей тур буде перенесений (якщо Вам не підійде нова дата, а також альтернативні варіанти турів ми повернемо сплачені кошти в повному обсязі).
Ціни
Вартість туру - 995 грн
Знижки для дітей:
- Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі - безкоштовно;
- Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру - 100 грн / люд.
У вартість входить:
- проїзд комфортабельним автобусом,
- проживання;
- супровід гіда-екскурсовода,
- екскурсійне обслуговування в туристичних об'єктах,
- страхування на час подорожі.
У вартість не входить:
- вхідні квитки в туристичні об'єкти;
- харчування.
Вартість вхідних квитків:
- термальний басейн "Золота гора" (2 години):
- загальний - 250 грн,
- діти ростом до 150 см - 125 грн,
- діти ростом до 110 см - безкоштовно;
- дегустація вин на винзаводі «Леанка»:
- вартість - 150 грн,
- екскурсія без вживання вина - 80 грн;
- дегустація буйволячі і овечих сортів сиру:
- загальний, студентський, учнівський - 75 грн;
- Етнографічний музей-скансен «Старе село» і Музей історії залізниці «Колочавська вузькоколійка», Філія музею лісу і сплаву «Колочавський бокораш»:
- загальний - 90 грн,
- пенсіонери, студенти - 60 грн,
- школярі - 45 грн;
-
частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка):
-
дорослі - 100 грн/ос.,
-
діти - 45 грн/ос.
-
Умови бронювання, оплати та анулювання туру
Бронювання. За умови підтвердження наявності вільних місць здійснюється бронювання, яке передбачає попереднє включення до списку групи.
Порядок оплати:
- Замовлення потрібно оплатити повністю упродовж 3 робочих днів від моменту підтвердження (у випадку замовлення пізніше ніж за 3 дні до виїзду термін оплати узгоджується окремо).
- Оплатити замовлення можна в офісі або на банківський рахунок (банківські реквізити надсилаються на вимогу).
Порядок анулювання замовлення:
- Анулювання замовлення туристом або турагентом передбачає відмову від замовлення туру всіх або частини учасників замовлення.
- Про анулювання замовлення потрібно повідомляти відповідального менеджера на електронну пошту та по телефону.
- Умови повернення оплати за анульовані місця залежать від терміну повідомлення про анулювання:
- не пізніше ніж за 7 робочих днів до початку туру - повертається 85 % вартості туру;
- від 6 до 4 робочих днів до початку туру - повертається 50 % вартості туру;
- від 3 до 2 робочих днів до початку туру - повертається 20 % вартості туру;
- менше ніж за 1 робочий день до початку туру, а також при неявці - оплата не повертається та не переноситься на іншу дату виїзду чи на інший тур.
- У випадку, якщо замовник знайде відповідну заміну на анульовані місця, то оплачені кошти можуть бути зараховані взаємозаліком у повному обсязі
Трансфер
Автобусний трансфер з / у Львів.
Місце виїзду / повернення автобуса: Головний залізничний вокзал, платна стоянка для автомобільного транспорту (м. Львів, пл. Двірцева, 1).