Авторський тур Закарпатське Божоле, пекельні купання і народні гуляння
Опис Авторський тур Закарпатське Божоле, пекельні купання і народні гуляння
Про тур
Ніжний смак молодого вина, термальні води, неприступні фортеці, карпатські краєвиди та унікальні пам’ятки.
УВАГА! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19):
- транспортні засоби проходять вологе прибирання мийними та дезінфекційними засобами перед кожним рейсом;
- при посадці в транспортний засіб вимірюється температура тіла;
- особам з підвищеною температурою та з ознаками ГРВІ буде відмовлено у посадці;
- просимо всіх подорожніх мати з собою засоби індивідуального захисту (маску та антисептик);
- під час огляду туристичних об'єктів рекомендуємо дотримуватися безпечної дистанції щодо інших людей.
Програма
День 1. Народні гуляння
Виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (обід, екскурсія по Ужгороду, участь у фестивалі, вечеря на фестивалі) – Перечин (поселення в готель о 21:30).
День 2. Пекельні купання
Сніданок і виїзд (08:00) – Перечинська мануфактура (дегустація сиру) — Воєводино (прогулянка парком) – Лумшори (купання в чанах) - Перечин (обід-дегустація закарпатських страв з веселими гудаками) — Львів (повернення до 23:00).
Екскурсійні об'єкти
Квест по місту Ужгород
Запрошуємо Вас на квест у місті Ужгород «У пошуках міні скульптур». Цих милих цікавинок в Ужгороді зараз більше 30 одиниць. Маленькі жителі міста розмістилися у різних його куточках, і гуляючи вулицями їх легко не помітити. У ході квесту, учасники будуть отримувати завдання. Їх необхідно виконати та розгадати, щоб дізнаються назву наступного міні об’єкту і відправитися на його пошуки. У нагороду учасники квесту отримають найцінніші подарунки – яскраві враження, позитивні емоції та нові знання!!!
Свято молодого вина “Закарпатське Божоле”
Щиро запрошуємо всіх винолюбів відвідати це свято, яке проводиться в центрі Ужгорода, і є аналогом свят, які щорічно святкуються у Франції, Італії та Іспанії. Вас чекає продукція найкращих виноробів Закарпаття, вони запевняють, що молоде вино виготовлене з цьогорічного урожаю зберігає ще аромат сонця, запашного літнього дня. Вино в цей час унікальне, по особливому ніжне, м’яке та має насичений неповторний аромат. На особливо азартних винолюбів чекає “винна лотерея”.
Перечин
У цьому карпатському містечку діє сироварня “Перечинська мануфактура”, яка виготовляє якісний натуральний сир із коров’ячого молока. Місцеві сировари багато експериментують, тому мають надзвичайно великий вибір сирів, які можуть задовольнити смаки найвибагливіших гурманів.
Курорт “Воєводино”
Один із найгарніших парків Закарпаття чудово поєднав у собі дивовижну красу Карпат та витончене паркове мистецтво. Гостей парку заворожують гладь озера на фоні гір, міст чотирьох євангелістів та кельтський сад із календарем друїдів. Парк надзвичайно гарний в усі пори року, а прогулянка його алеями заспокоює та додає життєвих сил.
Лумшори
У підніжжя Полонинського хребта українських Карпат знаходиться бальнеологічний курорт Лумшори, який відомий ще з XVII ст. У ньому тісно переплелися райської краси природа і елементи пекла – величезні металеві чани, в яких Вас варитимуть на повільному вогні в мінеральній сірководневій воді. Для більшої насолоди можна чергувати “варіння” в чані і купання в холодній воді. Такий відпочинок окрім незабутніх вражень приводить до оздоровлення опорно-рухового апарату і омолоджує організм на десять років.
Перечин-Підкова
Щоб пізнати Закарпаття на смак, то запрошуємо у культову корчму “Підкова” м. Перечин, де проведемо вечерю-дегустацію, під час якої Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами, та послухаєте гру та спів місцевих гудаків (музикантів).
Проживання
Проживання відбувається в готелі м. Перечин, 2-3 місні номери з вигодами в номері.
Харчування
Харчування у 1-й день:
- Сніданок – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок;
- Обід – відбувається на Ваш смак і вибір на фестивалі “Закарпатське Божоле”;
- Вечеря – відбувається на Ваш смак і вибір на фестивалі “Закарпатське Божоле”;
Харчування у 2-й день:
- Сніданок – відбувається в готелі. де Ви проживаєте. Меню: яєчня із ковбасою, бутерброд із маслом та сиром, хліб, чай/кава. Вартість 75 грн/особа;
- Обід – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
- шовдарь (копчений свинячий окіст);
- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка);
- пікниця (домашня ковбаса);
- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста);
- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною);
- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою);
- печені на вогньові кромплі (картопля печена);
- колочена пасоля (фасоля із засмажкою);
- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою);
- палачінка з лекваром (млинець із повидлом);
- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар;
- Вартість – 195 грн.
Ціни
Вартість туру - 995 грн.
У вартість ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом,
- проживання,
- супровід гіда-екскурсовода,
- екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах,
- страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються:
- харчування,
- вхідні квитки в туристичних об’єктах.
Вартість вхідних квитків:
- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 75 грн, студенти - 50 грн, учні - 35 грн;
- вхід у підвали на фестивалі "Закарпатське Божоле" - 40 грн (зараховується у вартість напою);
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 140 грн, діти до 12 років – 90 грн;
- екскурсія та дегустація сирів у “Перечинській мануфактурі”: загальний, пенсійний, студентський, учні – 100 грн.
Трансфер
Автобусний трансфер зі/у Львів, входить у вартість.